"EVENTS, out of the ordinary"

REWIND, the summer edition

Geniet tijdens de zomermaanden van ons zalig terras, op een zucht van het uitgestrekte strand van Oostduinkerke.

Door z’n loungy feel vergeet u snel al uw zorgen en verdwijnt alle stress in no time.

Beide hoeken zijn voorzien van een extra cosy corner waar u urenlang kunt keuvelen met wat vrienden of gezellig een aperitief kan delen met enkele fijne onbekenden.

Geopend bij mooi weer van ’s ochtends tot na de middag. Bij een sporadische warme avondzon, houden we het Rewind-terras extra lang open.

"Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow" | Vincent van Gogh

WAFFLES, on the move

Where there’s a waffle, there’s a way! Af en toe halen we onze zelfgebouwde wafelmobiel tevoorschijn. Een ideale pauze tijdens een lange wandeling langs de dijk of als vieruurtje voor de kinderen. 

Laat u verleiden door de heerlijke aroma’s van een versgebakken wafel en geniet tijdens het wachten van een verwarmende Nespresso. 
Een win-win, toch?

Raakt u niet tot bij ons? Boek ons mobiel wafelkraam en we komen naar u zodat u uw vrienden en familie kunt plezieren met een verse wafel. 

Stuur een mailtje en ontvang een voorstel op maat.

"Expectation is the root of all heartache" | W. Shakespeare

 

YOUR PRIVATE BUBBLE, on a warm summernight

Voor wie nood heeft aan wat quality time met een klein gezelschap, stellen wij ook graag ons terras ter beschikking. 

We starten met een glaasje champagne om meteen de juiste sfeer te scheppen. Een hele avond lang kunt u genieten van allerlei heerlijke hapjes, en proeven van enkele nauwkeurig gekozen en complementaire wijnen. De perfecte muzikale vibes zorgen voor de finishing touch.

Het ideale concept voor een gezellige avond met drinks & bites all inclusive en op maat. Waarop wacht u nog? Check in & relax.